Bishop Strachan School Student Centre

Toronto, Ontario

Stakeholders of The Bishop Strachan School contacted Farrow to create a vision for the new student centre. The goal was to expand the facilities to encase a light-filled open space that would provide students with a place to meet and socialize outside of class time. Fully glazed along its length, the centre complements the school’s historic façade across the open court. Set against this rich backdrop, natural materials such as rough-hewn stone and warm woods respects the school’s architectural tradition while adding a contemporary freshness. Farrow assisted the school with its fundraising campaign which ensured that budget requirements for the additions and renovations were met.  Farrow also designed the Bishop Strachan School library and Head's house.